Τζιν

Τζιν


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:

Grace Gin

Η αποσταγματοποιία Avantes μας ενθουσιάζει με ένα ιδιαίτερο Ελληνικό προϊόν που παράγεται για λογαριασμό της LKC-PREMIUM DRINKS. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό τζιν με άρωμα Ελλάδας που παράγεται σε μκρέ..

34.70€ Άνευ ΦΠΑ: 27.98€

Tanqueray Rangpur

Το τζιν Tanqueray Rangpur® πήρε το όνομά του από το Rangpur lime, ένα μοναδικό φρούτο του ινδικού δέντρου Rangpur που συνδυάζει το ξύσμα λάιμ και το χυμώδες ενός πορτοκαλιού της ποικιλίας Mandarin. Η ..

34.60€ Άνευ ΦΠΑ: 27.90€

Nolets Silver Dry Gin

To Nolet's είναι ένα gin μοντέρνας παραγωγής με την έννοια ότι χρησιμοποιούνται βότανα και συστατικά στην απόσταξη που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί προηγουμένως. Κατά τον παραγωγό του "είναι ένα gin φτιαγ..

57.60€ Άνευ ΦΠΑ: 46.45€

Cotswolds Dry Gin

Το Cotswolds Dry Gin εμπεριέχει ένα απολαυστικό μείγμα από εννέα προσεκτικά επιλεγμένα βότανα. Η έκφραση του παραδοσιακού London Dry Gin προέρχεται από διαβροχή/εκχύλιση για 12 ώρες κόλιανδρου και ρίζ..

48.40€ Άνευ ΦΠΑ: 39.03€

Old Sport Dry Gin

Αποσταγμένο με πάθος, ένα απαλό και περιπετειώδες gin. Ηπίως πολυδιάστατο και φρέσκο, επιλεκτικά αποσταγμένο με άρκευθο, ρίζα αγγελικής, δενδρολίβανο,καρδάμωμο, φλοιό κανέλας, μοσχοκάρυδο, ρίζα ίριδας..

24.80€ Άνευ ΦΠΑ: 20.00€