ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Destilerias Unidas S.A

Diplomatico Planas Rum
1 - 2 Ημέρες
Παραγωγός: Destilerias Unidas S.A
Το Diplomatico Planas προέρχεται από ένα εξαιρετικό blend που έχει δημιουργηθεί από μια ποικιλία rums, τα οποία έχουν περάσει από διαδικασία απόσταξης σε pot still, barbet column και batch kettle. Παλαιωμένο για 6 χρόνια τουλάχιστον, είναι κομψό, πλούσιο και αναπάντεχα έντονο. Το φιλτράρισμα από ξυλ..
34.30€
Χωρίς ΦΠΑ:27.66€
Diplomatico Mantuano Rum
1 - 2 Ημέρες
Παραγωγός: Destilerias Unidas S.A
Tο Diplomatico Mantuano είναι ένα εξαιρετικό blended ρούμι, παλαιωμένο για πάνω από 8 χρόνια σε λευκά δρύινα βαρέλια, τα οποία χρησιμοποιούνταν για την παλαίωση bourbon και malt whisky. Για την απόσταξή του συνδυάζει τους αποστακτήρες barbet column, batch kettle και pot still, δημιουργώντας ένα απόσ..
34.30€
Χωρίς ΦΠΑ:27.66€
Diplomatico Ambassador Wooden Box
1 - 2 Ημέρες
Παραγωγός: Destilerias Unidas S.A
Το Diplomatico Ambassador ωρίμασε για 12 χρόνια σε δρυ και κατόπιν, για άλλα 2 χρόνια σε βαρέλια από κρασί Pedro Ximenez. Ένα ρούμι με βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα, με αρώματα που θυμίζουν κρασί Porto. Αρώματα από γλασαρισμένα φρούτα, βανίλια, μπαχαρικά και μια αίσθηση ξύλου και καπνού. Καθαρή και κρεμώ..
212.90€
Χωρίς ΦΠΑ:171.69€
Diplomatico 12 Yo Reserva Exclusiva
1 - 2 Ημέρες
Παραγωγός: Destilerias Unidas S.A
Το Diplomatico Reserva Exclusiva είναι ένα κομψό και πολύπλοκο ρούμι που δημιουργήθηκε από το πιο αγνό μέλι ζαχαροκάλαμου. Έχει τεράστια ποσόστωση σε απόσταγμα pot still και είναι παλαιωμένο σε μικρά δρύινα βαρέλια για πάνω από 12 χρόνια. Διαθέτει ένα μοναδικό σώμα με άριστη ισορροπία που το έχει κά..
41.80€
Χωρίς ΦΠΑ:33.71€
Προϊόντα 1 εως 4 από 4 (1 Σελίδα/ες)