Coravin Limited Edition 2017

Coravin Limited Edition 2017

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!
    Κακή           Καλή

Τα συστήματα Coravin είναι γνωστά στους φίλους του κρασιού καθότι με την πρωτοποριακή τους τεχνολογία επιτρέπουν το να δοκιμάσει ή να πιει κανείς ένα κρασί χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει τον φελλό. Ταυτόχρονα με τη χρήση αερίου αργού επιτυγχάνει τη συντήρηση κάθε φιάλης για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Το συγκεκριμένο Coravin είναι το Limited Edition 2017 που έρχεται σε ένα εντυπωσιακό μεταλλικό μπλε χρώμα και με όλη τη σύγχρονη τεχνολογία των εν λόγω συστημάτων τόσο σε ότι αφορά στη βελόνα που χρησιμοποιείται για το τρύπημα του φελλού και την άντληση του κρασιού, τον ανάγλυφο σφικτήρα που "αγκαλιάζει" το λαιμό της φιάλης όσο και του συστήματος φόρτωσης των καψουλών αργού ώστε να αποφεύγεται οποιαδήποτε διαρροή.


Η συσκευασία περιέχει το Coravin Limited Edition 2017 με την κλασσική βελόνα και 2 κάψουλες αργού. Πλέον αυτών όμως περιλαμβάνει τη βάση τοποθέτησής του (αξίας 30 Ευρώ) και 3 επιπλέον αμπούλες αργού (αξίας 27 Ευρώ) . Κάθε κάψουλα αργού μπορεί να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να αντληθούν 150ml κρασιού για 15 φορές περίπου.

  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο άμεσα (χαμηλό στοκ)
  • 374.60€
  • Άνευ ΦΠΑ: 302.10€
  • Αγόρασε το με Σταφύλια: 7580

Tags: Greece and Grapes