ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Cardhu Distillery

Παραγωγός: Cardhu Distillery
Αυτό το single malt εμπνέεται από το τολμηρό πνεύμα της Deneris Targaryen από τη σειρά Game of Thrones και εξυμνεί τις τολμηρές γυναίκες. Το ίδιο φλογερό πνεύμα και η απόλυτη αποφασιστικότητα τροφοδότησαν την Helen Kumming και την νύφη της Elizabeth, καθώς δημιούργησαν το Cardhu Distillery στον σχεδ..
56.90€ 58.10€
Χωρίς ΦΠΑ:45.89€
Cardhu Amber Rock Whiskey
1 - 2 Ημέρες
Παραγωγός: Cardhu Distillery
Το Cardhu Amber Rock Single Malt Scotch Whisky ωριμάζει διπλά σε καπνισμένα βαρέλια από αμερικανική δρυ, αποκτώντας πλούσιο σώμα με νότες βανίλιας, εσπεριδοειδών και δρυός. Γλυκιά, γεμάτη και ζωηρή μύτη με φρέσκα αχλάδια και νότες από λίτσι, να χορεύουν πάνω από βουτυρένια γλυκίσματα. Το όνομά του ε..
38.00€
Χωρίς ΦΠΑ:30.65€
Cardhu Gold Reserve Whiskey
1 - 2 Ημέρες
Παραγωγός: Cardhu Distillery
Τις ξεχωριστές νότες μελιού στη μύτη με τα καθαρά, έντονα ίχνη σιτηρών διαδέχονται πλούσιες νότες βύνης. Ακολουθούν εξωτικά φρούτα, μάνγκο και ακτινίδιο. Στο βάθος υπάρχουν ίχνη γρασιδιού και μια ελαφριά νότα τύρφης. Οι πρώτες γουλιές κατακλύζουν το στόμα με ένα κύμα ώριμης βύνης που αναδίδει πικάντ..
35.80€
Χωρίς ΦΠΑ:28.87€
Cardhu 18 Yo Whiskey
1 - 2 Ημέρες
Παραγωγός: Cardhu Distillery
Με ήρεμη αυτοπεποίθηση και μεγάλη παλαίωση, αυτό το ουίσκι ξεκινά αργά με πραγματική χάρη, για να αποκαλύψει μια θαυμάσια δομή που κερδίζει τους γνώστες: έχει πλούσιο σώμα, χωρίς όμως να χάνει τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα του Cardhu. Είναι ευχάριστα γλυκό με πλούσιες γεύσεις φρούτων και σοκολάτας και ..
84.60€
Χωρίς ΦΠΑ:68.23€
Προϊόντα 1 εως 4 από 4 (1 Σελίδα/ες)