ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Προτάσεις RSS Feed

01 Μαϊ Τα καλύτερα ροζέ του καλοκαιριού από ελληνικές ποικιλίες
Greece and Grapes 0 29945
 Τα ελληνικά ροζέ έχουν, δίχως αμφιβολία, μπει γερά στο ροζέ παιχνίδι και πλέον δεν θεωρούνται τόσο πολύ εποχικό είδος. Η κατηγορία ανθίζει και αυτό είναι καλό νέο, ενώ κάποιοι παραγωγοί παράγουν μέχρι και τρία διαφορετικά ροζέ.Ανάμεσα σε μία μεγ..
26 Φεβ Γνωρίζοντας τα Φυσικά Κρασιά: 10 μοναδικές επιλογές από όλη την Ελλάδα
admin 0 11505
Τα "Φυσικά Κρασιά" αποτελούν την πιο σημαντική αναδυόμενη τάση των τελευταίων ετών στο κρασί, με κάποιους να τη βλέπουν ως εξέλιξη και άλλους όμως ως οπισθοχώρηση. Ακολουθώντας αυτή την τάση, όλο και περισσότεροι Έλληνες παραγωγοί εντάσσουν ένα "φυσι..
28 Ιουλ Santorini Wine Report: Earth, Wind & Fire
Greece and Grapes 0 4651
Santorini Wine Report: Earth, Wind & Fire Nέο ebook για τη Σαντορίνη από τον Master of Wine Γιάννη Καρακάση    Αγαπητοί φίλοι, Στην καρδιά ενός παράξενου καλοκαιριού ο οινικός μας σύμβουλος Γιάννης Καρακάσης MW, μας επεφύλαξε μία όμο..
18 Ιουλ [4 Χ 6] Οδηγός ανακάλυψης ελληνικού κρασιού για το καλοκαίρι 2019
0 7746
[4 Χ 6]Οδηγός ανακάλυψης ελληνικού κρασιού για το καλοκαίρι 2019 από τον Γιάννη Καρακάση MW   Όσο μπαίνουμε όλο και πιο βαθιά στην καρδιά του καλοκαιριού, κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι η κατανάλωση κρασιού δεν είναι και η πιο εύκολη υπ..
08 Μαϊ Τρία μεγάλα κρασιά από το Κτήμα Γαία
admin 0 9239
Τρία μεγάλα κρασιά από το Κτήμα Γαία  Πιο καπνιστά αρωματικά συγκριτικά με τον κλασικό Θαλασσίτη του Κτήματος αλλά με την ίδια φλόγα του Ασύρτικου να καίει, οι φανταστικές βαρελάτες εκδοχές του Wild Ferment και του Θαλασσίτη Oak αποτελούν πλήρεις..
17 Απρ Οι κορυφαίες -κλασικές αλλά και πιο περιπετειώδεις- επιλογές για το Πάσχα, από τον Γιάννη Καρακάση MW
karakasis.mw 0 7488
Οι κορυφαίες -κλασικές αλλά και πιο περιπετειώδεις- επιλογές για το Πάσχα από τον Γιάννη Καρακάση MW(*)  Τι καινούργιο μπορείς να "συνθέσεις" όταν έχεις γράψει για αρκετά χρόνια κάμποσα άρθρα για τα κρασιά του Πάσχα και έχεις επιπρόσθετα αποκαλύ..
16 Ιαν Kατσαρός Merlot 2008: Ένα βουνίσιο Merlot με χαρακτήρα!
admin 0 9262
Kατσαρός Merlot 2008  Ένα βουνίσιο Merlot με χαρακτήρα    "Το Merlot Κατσαρού από τη χρονιά του 2008 είναι ένα κρασί ράτσας, ένα πραγματικό βουνίσιο Merlot που, έχοντας απαλλαχθεί από τις τανίνες της νιότης του, παρουσιάζεται απλά ηδονιστ..
24 Οκτ Η επιστροφή του Μαυροτράγανου Ντούγκου!
admin 0 7780
 H δεύτερη χρονιά του Μαυροτράγανου Ντούγκου είναι γεγονός (κυκλοφορούσε παλαιότερα ως Τρίγονο)! Το κρασί μόλις έφθασε στα κελάρια μας και αναμένεται να εξαντληθεί πολύ γρήγορα! Ντούγκος Μαυροτράγανο 2016 *2 φιάλες maximum ανά πελάτηΑγορά..
10 Οκτ Δύο εκπληκτικά κρασιά από την Κύπρο, από τα οινοποιεία Κυπερούντα και Βουνί Παναγιά!
admin 0 11021
   Η Κύπρος είναι μία από τις ανερχόμενες οινοπαραγωγικές χώρες, με φανταστικά αμπελοτόπια, συνδυασμό μεγάλων υψομέτρων (μέχρι τα 1.600 μέτρα) και γέρικων αμπελιών. Το Ξυνιστέρι είναι το καμάρι του αμπελώνα, μία λευκή ποικιλία με πολλά μεσογειακά..
Προϊόντα 1 εως 9 από 34 (4 Σελίδα/ες)