ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Προτάσεις RSS Feed

01 Μαϊ Τα καλύτερα ροζέ του καλοκαιριού, από ελληνικές ποικιλίες!
Greece and Grapes 0 29833
Τα καλύτερα ροζέ του καλοκαιριού! (από ελληνικές ποικιλίες)   Τα ελληνικά ροζέ έχουν, δίχως αμφιβολία, μπει γερά στο ροζέ παιχνίδι και πλέον δεν θεωρούνται τόσο πολύ εποχικό είδος. Η κατηγορία ανθίζει και αυτό είναι καλό νέο, ενώ κάποιοι παραγω..
26 Φεβ Γνωρίζοντας τα Φυσικά Κρασιά: 10 μοναδικές επιλογές από όλη την Ελλάδα
admin 0 11467
Τα "Φυσικά Κρασιά" αποτελούν την πιο σημαντική αναδυόμενη τάση των τελευταίων ετών στο κρασί, με κάποιους να τη βλέπουν ως εξέλιξη και άλλους όμως ως οπισθοχώρηση. Ακολουθώντας αυτή την τάση, όλο και περισσότεροι Έλληνες παραγωγοί εντάσσουν ένα "φυσι..
28 Ιουλ Santorini Wine Report: Earth, Wind & Fire
Greece and Grapes 0 4629
Santorini Wine Report: Earth, Wind & Fire Nέο ebook για τη Σαντορίνη από τον Master of Wine Γιάννη Καρακάση    Αγαπητοί φίλοι, Στην καρδιά ενός παράξενου καλοκαιριού ο οινικός μας σύμβουλος Γιάννης Καρακάσης MW, μας επεφύλαξε μία όμο..
18 Ιουλ [4 Χ 6] Οδηγός ανακάλυψης ελληνικού κρασιού για το καλοκαίρι 2019
0 7698
[4 Χ 6]Οδηγός ανακάλυψης ελληνικού κρασιού για το καλοκαίρι 2019 από τον Γιάννη Καρακάση MW   Όσο μπαίνουμε όλο και πιο βαθιά στην καρδιά του καλοκαιριού, κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι η κατανάλωση κρασιού δεν είναι και η πιο εύκολη υπ..
31 Μαϊ Wine news Μαΐου: Νέες αφίξεις, εκδηλώσεις, προσφορές
admin 0 8920
Wine news Μαΐου Νέες αφίξεις, εκδηλώσεις, προσφορέςAγαπητοί φίλοι, Συνεχίζοντας την επικοινωνία μας με το μηνιαίο newsletter, έχουμε μία πληθώρα θεμάτων να σας παρουσιάσουμε εν όψει του καλοκαιριού, που από ό,τι φαίνεται τελικά έφτασε. Ξεκινάμ..
15 Μαϊ DRINK PINK | Τα αγαπημένα ροζέ του καλοκαιριού!
admin 0 8093
• DRINK PINK • Τα αγαπημένα ροζέ του καλοκαιριού  Τα ελληνικά ροζέ έχουν, δίχως αμφιβολία, μπει γερά στο ροζέ παιχνίδι και πλέον δεν θεωρούνται τόσο πολύ εποχικό είδος. Η κατηγορία κυριολεκτικά ανθίζει, με κάποιους παραγωγούς να μας προσφέρ..
08 Μαϊ Τρία μεγάλα κρασιά από το Κτήμα Γαία
admin 0 9184
Τρία μεγάλα κρασιά από το Κτήμα Γαία  Πιο καπνιστά αρωματικά συγκριτικά με τον κλασικό Θαλασσίτη του Κτήματος αλλά με την ίδια φλόγα του Ασύρτικου να καίει, οι φανταστικές βαρελάτες εκδοχές του Wild Ferment και του Θαλασσίτη Oak αποτελούν πλήρεις..
17 Απρ Οι κορυφαίες -κλασικές αλλά και πιο περιπετειώδεις- επιλογές για το Πάσχα, από τον Γιάννη Καρακάση MW
karakasis.mw 0 7432
Οι κορυφαίες -κλασικές αλλά και πιο περιπετειώδεις- επιλογές για το Πάσχα από τον Γιάννη Καρακάση MW(*)   Τι καινούργιο μπορείς να "συνθέσεις" όταν έχεις γράψει για αρκετά χρόνια κάμποσα άρθρα για τα κρασιά του Πάσχα και έχεις επιπρόσθετα απο..
15 Μαρ Οι κυπριακές ανακαλύψεις της Greece and Grapes,-18% μέχρι την Παρασκευή!*
admin 0 8981
Οι κυπριακές ανακαλύψεις της Greece and Grapes, -18% μέχρι την Παρασκευή!*  "Με τις νέες τάσεις που ευνοούν παγκοσμίως τις αυτόχθονες ποικιλίες, την ποιότητα που βελτιώνεται συνεχώς (χρυσά στο Decanter για Ξυνιστέρι και Πρωμάρα το 2016 και 2..
Προϊόντα 1 εως 9 από 48 (6 Σελίδα/ες)