Ενημέρωση για την εκτέλεση παραγγελιών

Posted by John 17/03/2020 0 Σχόλιο(α) Μικρά και Χρήσιμα,


                                                            
Αγαπητοί μας πελάτες,
 

Σας ενημερώνουμε πως, σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες, παραμένουμε ανοιχτά! Όμως:
 

-Αναστέλλουμε μέχρι νεωτέρας τη δυνατότητα επίσκεψης στο κατάστημα, εκτός από πελάτες που έχουν ήδη ολοκληρώσει διαδικτυακά την παραγγελία τους και έχουν επιλέξει παραλαβή από τον χώρο μας, έχουν ήδη πληρώσει μέσω των διαθέσιμων μεθόδων (Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα, PayPal ή Τραπεζικό Έμβασμα) και έχουν ειδοποιηθεί με το σχετικό μήνυμα. Δεν θα γίνεται δεκτή η πληρωμή στο κατάστημα.
 

-Συνεχίζουμε τη διανομή εντός Αθηνών, χρησιμοποιώντας όλες τις ενδεδειγμένες μεθόδους προστασίας. Οι πελάτες μας καλούνται να ολοκληρώνουν τις συναλλαγές τους και σε αυτή την περίπτωση διαδικτυακά, με τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής, καθώς δεν θα γίνονται δεκτές πληρωμές κατά την παραλαβή, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου.
 

-Συνεχίζουμε τις αποστολές σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπου αυτό είναι εφικτό, εφόσον λειτουργούν οι εταιρείες courier. Είναι λογικό, λόγω των ημερών, να υπάρξουν καθυστερήσεις και αντίστοιχες τροποποιήσεις και σε αυτές τις εταιρείες, οπότε συνιστούμε ψυχραιμία και υπομονή. Από τη μεριά μας, παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις για να σας προσφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες μας.
 

Για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε,
Greece and Grapes


#WineIn

#StayHome
 


Σχολιάστε