ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Συνταγές / Φαγητό RSS Feed

24 Απρ Κοκτέιλ: Ένα έργο με πολλούς πρωταγωνιστές
Yiannis 0 9721
Μέχρι πρόσφατα η λέξη κοκτέιλ ενέπνεε, εντελώς συνειρμικά, ζεστά καλοκαίρια, πολύχρωμα παρεό, ξύλινα beach bar, τροπικές μυρωδιές και πολύχρωμες, κιτς ομπρελίτσες. Βέβαια η απόλαυση των καλοκαιρινών κοκτέιλ στο παραπάνω μοτίβο θα είναι πάντα ευπρόσ..
26 Φεβ Τι να κάνω με το κρασί που μου περίσσεψε; Πρόταση πολύ ενδιαφέρουσα!
Yiannis 0 17474
Όλο και κάποιο μπουκάλι με λίγο κρασί θα έχει μείνει στο ψυγείο. Για να μην αλλοιώνεται και πάει χαμένο, σας έχουμε άλλη μια πρόταση. Να φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα κουλουράκια κρασιού.Υλικά:½ κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 φλ. ελαιόλαδο..
21 Φεβ Τα κρασιά που ταιριάζουν με τα πιάτα της κινέζικης κουζίνας.
Yiannis 0 14516
 Αν κάποιος σας προτείνει να δοκιμάσετε baijiu, κινεζικό κρασί δηλαδή, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι αυτό που θα πιείτε δεν θυμίζει σε τίποτα αυτά που στον υπόλοιπο κόσμο ονομάζουμε «κρασιά». Είναι προϊόν ζύμωσης ρυζιού, σπόρων και σπανιότε..
19 Φεβ Το κρέας θέλει... το κόκκινο του!
Yiannis 0 13247
 Και αυτή την Τσικνοπέμπτη, λοιπόν, θα μαζευτούμε όλοι γύρω από το τραπέζι για να ”παντρέψουμε” το κόκκινο κρέας με το κόκκινο κρασί. Πρόκειται όντως για ένα γάμο που κρατάει αιώνες, και θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους. Θέλετε όμως να δο..
30 Ιαν Το κρασί δεν είναι το μοναδικό δώρο της κληματαριάς
Yiannis 0 10836
Τα παλιά χρόνια όταν η ζάχαρη ήταν είδος πολυτελείας, τα προϊόντα του σταφυλιού γλύκαιναν τον κόσμο.Της Αγλαΐας Κρεμέζη Οι πολύ ζεστές μέρες και η ξηρασία του φετεινού καλοκαιριού έκαναν τα αμπέλια λιγότερο καρπερά, αλλά είναι πολύ πιθανό τα ..
07 Ιαν Το κρασί & τα τυριά
Yiannis 0 17684
Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου παντρεύει το κρασί με το τυρί.Πρόκειται για μια σχέση γεμάτη πά­θος, ένταση και φαντασία, η οποία μέσα στη συναρπαστική αρμονία της με το κρασί, κρύβει αρκετές δυσκο­λίες, λόγω της υφής και του χρώμα­τος των τυριών, της δ..
Προϊόντα 1 εως 6 από 6 (1 Σελίδα/ες)