Νεμέα εναντίον Νάουσας: Δύο εκπληκτικά κρασιά κάτω από 13 ευρώ!

Posted by John 30/01/2019 0 Σχόλιο(α) Διάφορα, Μικρά και Χρήσιμα, Ποικιλίες, Προτάσεις,

Νεμέα εναντίον Νάουσας: Δύο εκπληκτικά κρασιά, κάτω από 13€!

Κτήμα Φουντή Νάουσα 2013 & Μητραβέλας 2017
 

Διαθέσιμα μέχρι την Παρασκευή με -15%

 


 

  Στην Greece and Grapes έχουμε υποστηρίξει το ελληνικό κρασί από το ξεκίνημά του, αναζητώντας όχι μόνο αυτό που μας ζητάτε αλλά και την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής. Κάτι που είναι και το μεγάλο στοίχημα του ελληνικού κρασιού, αφού αρκετά κρασιά και όχι μόνο οι Σαντορίνες έχουν πάρει τιμολογιακά την ανηφόρα. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν ακόμα εξαιρετικές προτάσεις στο εύρος τιμής των 12-15 ευρώ που θα μπορούσαν να κοιτάξουν στα μάτια κρασιά αντίστοιχης τιμής από το διεθνή αμπελώνα.

 

 Σήμερα ξεκινάμε με έναν "Κράμερ εναντίον Κράμερ" συνδυασμό. Μία Νεμέα και μία Νάουσα δίπλα–δίπλα, που μάλιστα προσφέρονται μέχρι την Παρασκευή με -15%. Με την αγορά και των δύο κρασιών κερδίζετε 18%! 

 

Τα κρασιά

 

Κτήμα Φουντή Νάουσα 2013 |  14.50€ 12.30€

 

 

Αγοράστε τώρα!

H ναυαρχίδα του Κτήματος Φουντή προέρχεται από τον αμπελώνα Καραούτσα, με τα ελαφρά εδάφη του, που είναι υπεύθυνα για τον μοναδικά εκλεπτυσμένο χαρακτήρα του κρασιού. Εξωτικό, με υπέροχο αρωματικό γήινο μπουκέτο μανιταριών πορτσίνι, μαζί με τραγανό κόκκινο φρούτο και
δεμένες τανίνες στο στόμα.

 

 

Πότε να το πιείτε: Από τώρα και για τις επόμενες δύο δεκαετίες. Οι πιο προνοητικοί ας αγοράσουν μερικές φιάλες παραπάνω.

 

Ο τέλειος γευστικός συνδυασμός: Ριζότο άγριων μανιταριών ή σοταρισμένα άγρια μανιτάρια, δίπλα σε ένα πολύ αλμυρό τυρί. Το μεγαλείο της απλότητας. 

Μητραβέλας Νεμέα 2017 |  15.10€12.80€

 

Αγοράστε τώρα!
 

 Μετά το σαρωτικό 2016, που κέρδισε Χρυσό στο Decanter με βαθμολογία 95/100, το 2017 μας ξανασυστήνεται πιο κομψό και πιο terroir από ποτέ. Υπέροχη έκφραση κόκκινου φρούτου, απαλό βαρέλι που δεν ξεπερνάει τους 7 μήνες και μία γενική αίσθηση απαλής οινοποίησης που αναδεικνύει τα υπέροχα αρώματα της ποικιλίας. Μία προσπάθεια που ελπίζουμε να βρει και άλλους μιμητές, καθώς τονίζει τη σαγηνευτική πλευρά της Νεμέας.
 

Πότε να το πιείτε: Από τώρα και για τα επόμενα 8 χρονιά, η Νεμέα Μητραβέλα θα σας ανταμείψει.
 

Ο τέλειος γευστικός συνδυασμός: Χωριάτικα λουκάνικα και πικάντικα κεμπάπ

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε