Μία σπάνια προσφορά για τις γιορτές: Οι πρώτες 2 χρονιές Σαντορίνης Κάναβας Χρυσού-Τσέλεπου 2014 και 2015, διαθέσιμες σε λίγες μόνο φιάλες!

Posted by John 05/12/2018 0 Σχόλιο(α)

Μία σπάνια προσφορά για τις γιορτές: 
Οι πρώτες 2 χρονιές Σαντορίνης Κάναβας Χρυσού-Τσέλεπου 2014 και 2015, διαθέσιμες σε λίγες μόνο φιάλες!

 

Δεν είναι μυστικό ότι η Σαντορίνη είναι το πιο ακριβοθώρητο πετράδι του ελληνικού κρασιού, παράγοντας κρασιά που διακρίνονται για την αλμυρή τους γεύση, την υψηλή τους οξύτητα αλλά και τις μεγάλες τους δυνατότητες παλαίωσης. Παρ' όλα αυτά, δύσκολα θα συναντήσει κανείς στην αγορά παλαιωμένα παραδείγματα, που παραμένουν εξαιρετικά δυσεύρετα και δικαιολογημένα ακριβά. 

 

Εμείς στην Greece and Grapes έχουμε τη χαρά, εν όψει των εορτών, να σας προσφέρουμε την πρώτη και τη δεύτερη σοδειά της Σαντορίνης Κάναβας Χρυσού-Τσέλεπου 2014 και 2015 στο ξυλοκιβώτιό τους, με τη συνοδεία αναλυτικών σημειώσεων και οδηγιών απόλαυσης.

 

 

Ξύλινο κουτί με τις 2 πρώτες εσοδείες Τσέλεπος Σαντορίνη | 78.80€

 

Αγοράστε τώρα!

 

Ο συνεργάτης μας Γιάννης Καρακάσης MW γράφει για αυτές τις δύο χρονιές:

 

"Καταρχάς να πούμε ότι είναι κρίμα που οι Σαντορίνες καταναλώνονται τόσο φρέσκες. Tα μοναδικά αυτά κρασιά, από το ευλογημένο terroir του νησιού, απαιτούν τόσο χρόνο στη φιάλη όσο και στο ποτήρι. Η ιστορία θυμίζει λίγο το παραμύθι με το ασχημόπαπο που μεταμορφώνεται σε έναν υπέροχο κύκνο με την ωριμότητα. Συνεπώς, το να υπάρχουν διαθέσιμες δίπλα-δίπλα οι χρονιές του 2014 και 2015 Σαντορίνης Χρυσού-Τσέλεπου είναι μία φανταστική ευκαιρία για όποιον θέλει να εξερευνήσει και να καταλάβει τη μαγεία αυτών των κρασιών.

 

Τα δύο αυτά κρασιά είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους, κάτι που φανερώνει τη σημασία του vintage στη Σαντορίνη. Το 2014 είναι απίστευτα αλμυρό και σε φοβερή φόρμα, συνοψίζοντας όλο το terroir του νησιού σε μία φιάλη, ενώ το 2015 είναι ένα κλικ πιο πλούσιο, διατηρώντας όμως την ευγένεια της καταγωγής του."

 

 

 

Σχολιάστε