Ξανθιές

Ξανθιές
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Ικαριώτισσα Ale

Μία μπύρα φτιαγμένη με νερό της Ικαρίας, γνωστής σε όλο τον κόσμο ως νήσος της μακροζωίας. Το όνομά της είναι φόρος τιμής στις γυναίκες του νησιού. Ελαφριά και ευχάριστη, με πλούσια αρώματα δημητριακώ..

2.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.34€

Volkan Santorini White

Ανοιχτό ξανθό χρώμα με γεύσεις κίτρινων φρούτων και αίσθηση μελιού. Τροπικές νότες από ανανά, μπανάνα, λεμόνι, άγουρο πικρό πορτοκάλι.Χρυσό κεχριμπαρί χρώμα με αναβράζουσες φυσαλίδες...

2.60€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.10€

Volkan Santorini Grey

Ένα τραγανό δροσιστικό σιτάρι με νότες μελιού και περγαμόντου. Πλούσιος λευκός αφρός με καλή πυκνότητα. Χρυσό κεχριμπαρί χρώμα με αναβράζουσες φυσαλίδες και γεύσεις από κίτρινα φρούτα και εσπεριδοειδή..

2.60€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.10€

Noctua Head Twister Pale Ale 330ml

Αμερικάνικοι λυκίσκοι με εσπεριδοειδή, γήινα χαρακτηριστικά και δημητριακά δημιουργούν το άρωμα και τη γεύση στη χρυσαφένια pale ale. Πικρή στη πρώτη επαφή ενώ στη συνέχεια αναδεικνύει όλα τα χαρακτηρ..

2.50€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.02€

Delphi 330ml

Η Delphi Beer είναι μία μεσογειακή μπύρα, Pilsner, ξανθιά, διπλοζύμωτη και φυσικά θολή.  Εχει χαρακτηριστική γεύση, ιδιαίτερα αρωματική, με ελαφριά επίγευση, πικρή αλλά ευχάριστη, που συνοδεύεται από ..

3.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.42€

Voreia Pilsner 330ml

Χρώμα χρυσό, σχετικά διαυγές, με αρκετά γεμάτο λευκό αφρό, ο οποίος σταδιακά πέφτει, σχηματίζοντας ένα διακριτικό δαχτυλίδι. Εξαρχής διακρίνονται τα τυπικά αρώματα μίας pilsner μπύρας. O λυκίσκος έχει..

2.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.61€