Ξανθιές

Ξανθιές
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Strange Brew X Alea Brewing Co. Chloe Unity Lager

Η πρώτη lager ετικέτα των νομάδων της Strange Brew έρχεται σε συνεργασία με την Alea, μια πολλά υποσχόμενη, ανερχόμενη ζυθοποιία που διαθέτει δικές της εγκαταστάσεις στην Αττική. Η Chloe παράγεται εκε..

3.20€ 3.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.42€

Νήσος Θολή

Η Θολή είναι μια μπύρα απαστερίωτη και αφιλτράριστη που διατηρεί ένα μεγάλο μέρος της μαγιάς, και άρα των χρήσιμων βιταμινών, της στο μπουκάλι. Παρουσιάζεται με τη χαρακτηριστική φυσική θολότητα που ε..

2.10€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.69€

Νήσος All Day Organic Lager

H βιολογική All Day ζυθοποιείται με πιστοποιημένες βιολογικές βύνες κριθαριού, με αργή, παραδοσιακή και απόλυτα φυσική διαδικασία. Η ψυχρή ζύμωση δημιουργεί μία καθαρή βάση που επιτρέπει στα αρώματα τ..

2.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.61€

Ικαριώτισσα Ale

Μία μπύρα φτιαγμένη με νερό της Ικαρίας, γνωστής σε όλο τον κόσμο ως νήσος της μακροζωίας. Το όνομά της είναι φόρος τιμής στις γυναίκες του νησιού. Ελαφριά και ευχάριστη, με πλούσια αρώματα δημητριακώ..

2.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.34€

Volkan Santorini White

Ανοιχτό ξανθό χρώμα με γεύσεις κίτρινων φρούτων και αίσθηση μελιού. Τροπικές νότες από ανανά, μπανάνα, λεμόνι, άγουρο πικρό πορτοκάλι.Χρυσό κεχριμπαρί χρώμα με αναβράζουσες φυσαλίδες...

2.60€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.10€

Volkan Santorini Grey

Ένα τραγανό δροσιστικό σιτάρι με νότες μελιού και περγαμόντου. Πλούσιος λευκός αφρός με καλή πυκνότητα. Χρυσό κεχριμπαρί χρώμα με αναβράζουσες φυσαλίδες και γεύσεις από κίτρινα φρούτα και εσπεριδοειδή..

2.60€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.10€

Noctua Head Twister Pale Ale 330ml

Αμερικάνικοι λυκίσκοι με εσπεριδοειδή, γήινα χαρακτηριστικά και δημητριακά δημιουργούν το άρωμα και τη γεύση στη χρυσαφένια pale ale. Πικρή στη πρώτη επαφή ενώ στη συνέχεια αναδεικνύει όλα τα χαρακτηρ..

2.50€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.02€

Delphi 330ml

Η Delphi Beer είναι μία μεσογειακή μπύρα, Pilsner, ξανθιά, διπλοζύμωτη και φυσικά θολή.  Εχει χαρακτηριστική γεύση, ιδιαίτερα αρωματική, με ελαφριά επίγευση, πικρή αλλά ευχάριστη, που συνοδεύεται από ..

3.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.42€

Νήσος Greek Island Pilsner

Η πρώτη και μοναδική ελληνική μπύρα που έχει διακριθεί με το ασημένιο European Beer Star. Η Νήσος Greek Island Pilsner είναι εμπνευσμένη από τον νησιωτικό τρόπο ζωής και τη μαγεία των Κυκλάδων. Ευχάρι..

1.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.53€

Voreia Pilsner 330ml

Χρώμα χρυσό, σχετικά διαυγές, με αρκετά γεμάτο λευκό αφρό, ο οποίος σταδιακά πέφτει, σχηματίζοντας ένα διακριτικό δαχτυλίδι. Εξαρχής διακρίνονται τα τυπικά αρώματα μίας pilsner μπύρας. O λυκίσκος έχει..

2.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.61€