Οινοποιείο Αθανασίου

Το Οινοποιείο Αθανασίου εδρεύει στη καρδιά του μεγαλύτερου Π.Ο.Π. αμπελώνα της Ελλάδας, τη μυθική Νεμέα, όπου εδώ και 28 αιώνες φύεται και καλλιεργείται η ευγενής ερυθρή ποικιλία αμπέλου, το Αγιωργίτικο. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας που δημιουργήθηκαν το 2007, παράγουμε βιολογικούς οίνους υψηλής ποιότητας με χρήση των πιο πρόσφατων τεχνολογιών οινοποίησης σε δυνδυασμό πάντα με σεβασμό στην παράδοση και την ιστορία του τόπου. Οι Βιολογικοί αμπελώνες μας εκτείνονται στο κέντρο του ιστορικού οινοπέδιου της Νεμέας, σε υψόμετρο από 340 έως 380 μέτρα. Το ιδιαίτερο μικροκλίμα της περιοχής, ο σωστός προσανατολισμός των αμπελώνων καθώς και η μακρόχρονη τεχνική μας πείρα είναι οι βασικοί παράγοντες οι οποίοι, μαζί με την επιμέλεια και την επιμονή για προσεκτική βιολογική καλλιέργεια, μας ανταμοίβουν σε κάθε εσοδεία με μοναδικά κρασιά υψηλής ποιότητας.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:

Αθανασίου Αγιωργίτικο 2018

 Το οινοποιείο Αθανασίου είναι από τα ανερχόμενα ονόματα του Νεμεάτικου τοπίου, με έμφαση στη βιολογική καλλιέργεια και στην πολύ αυστηρή επιλογή της πρώτης ύλης. Το Αγιωργίτικό του είναι φρουτέν..

8.10€Άνευ ΦΠΑ: 6.53€

Αθανασίου Ασύρτικο 2018

Μία διαφορετική πρόταση Ασύρτικου από το οινοποιείο Αθανασίου στη Νεμέα, που συνδυάζει έντονο φρούτο με κοφτερή οξύτητα και νότες ορυκτότητας.Βιολογική καλλιέργεια, όπως στους περισσότερους αμπελώνες ..

10.90€Άνευ ΦΠΑ: 8.79€

Αθανασίου Principessa Rosa 2018

Ξηρό ροζέ Αγιωργίτικο, γεμάτο ζωντάνια, νεύρο και φρουτώδη χαρακτήρα, από το ανερχόμενο οινοποιείο Αθανασίου στη Νεμέα. Μία οινοποίηση που αναδεικνύει το αρωματικό προφίλ της ποικιλίας, δημιουργώντας ..

8.10€Άνευ ΦΠΑ: 6.53€

Αθανασίου Γη Φωτός 2016

 Η premium Νεμέα του Κτήματος Αθανασίου επιβεβαιώνει το δυναμικό του οινοποιείου και μας αφήνει άριστες εντυπώσεις για το μέλλον του. 100% Αγιωργίτικο, από αμπελώνες 40 ετών χαμηλών στρεμματικών ..

14.90€ 14.50€Άνευ ΦΠΑ: 11.69€

Αθανασίου Μοσχοφίλερο 2018

 Το οινοποιείο Αθανασίου παράγει κρασιά με μεράκι, με αυστηρά βιολογική καλλιέργεια και άρτια τεχνολογική κατάρτιση. Γίνεται προσεκτική επιλογή των καρπών από αμπέλια στην ορεινή Αρκαδία, σε περι..

8.20€ 7.90€Άνευ ΦΠΑ: 6.37€