Κρασιά Αδάμ

Από τη στιγμή που φυτεύτηκαν τα πρώτα αμπέλια μέχρι και σήμερα, πρόθεσή του κτήματος είναι η αξιοποίηση των ευνοϊκών συνθηκών που προσφέρει η περιοχή για την παραγωγή καλού κρασιού. 
 
Έμφαση έχει δοθεί σε ένα μικρό αριθμό ελληνικών και διεθνών ποικιλιών, που διαπιστωμένα δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα, επιθυμία τους είναι να εκφράσουν όλη τη δύναμη του terroir των πλαγιών του Χορτιάτη.
 
Καλλιεργώντας βιολογικά, στοχεύοντας σε μικρές στρεμματικές αποδόσεις και εφαρμόζοντας τις κατάλληλες για κάθε ποικιλία οινοποιητικές τεχνικές, δημιουργούν κρασιά που χαρακτηρίζονται από χειροποίητη φροντίδα και διακρίνονται για την προσιτή σε όλους ποιότητα.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Αδάμ Merlot-Cabernet Sauvignon 2013 Μη διαθέσιμο

Αδάμ Merlot-Cabernet Sauvignon 2013

Βαθύ πορφυρό χρώμα και μύτη με την τυπικότητα του Merlot να ξεδιπλώνει τον χαρακτήρα του, δίνοντας έμφαση σε αρώματα σοκολάτας, ώριμων βατόμουρων και μαρμελάδας κυδώνι, με νύξεις πιπεριού και καπνού. ..

10.40€Άνευ ΦΠΑ: 8.39€

Adam Refosco 2012
RP '13
91

Adam Refosco 2012

Λαμπερό ρουμπινί χρώμα, και μύτη με πλούτο και πληθωρικότητα, όπου αρώματα φρέσκων κόκκινων φρούτων και γλυκών μπαχαρικών παντρεύονται εντυπωσιακά με νότες καπνού και βανίλιας. Στόμα με αρκετά καλό όγ..

12.90€Άνευ ΦΠΑ: 10.40€

Αδάμ Chardonnay 2018

Ένα φρέσκο, λευκοπράσινο κρασί, με δροσερά αρώματα λευκόσαρκων φρούτων, με πινελιές από άνθη και χαμομήλι. Ζουμερό και χυμώδες στόμα, με καλή οξύτητα και λεμονάτη επίγευση. ..

8.70€Άνευ ΦΠΑ: 7.02€