Κρασιά Acroterra

Δύο νεαροί Έλληνες επαγγελματίες του κρασιού, με γνώση, πάθος και ταλέντο, είναι οι δημιουργοί της Acroterra. Ο οινολόγος Απόστολος Θυμιόπουλος και ο αμπελουργός Σπύρος Χρυσός. Μέσα σε κάθε φιάλη Acroterra αναπνέουν δεκαετίες εμπειρίας στην αμπελουργία και την ποιοτική οινοποίηση. Φινέτσα, όραμα, ποιότητα, αναζήτηση της ιδεατής απόλαυσης συνθέτουν τη φιλοσοφία της Acroterra.Στο μοναδικό αυτό terroir ασκείται και εξελίσσεται η υμνημένη σαντορινιώτικη αμπελουργία δημιουργώντας θαυμάσια, φίνα και περήφανα κρασιά, που μέσα τους εμπεριέχουν το θρύλο, τα ισχυρά στοιχεία της φύσης και τα πανάρχαια μυστικά της ξακουστής ελληνικής οινοποιητικής παράδοσης.Το έδαφος και το μικροκλίμα της Σαντορίνης -αυτή η μείξη τέφρας, λάβας και ελαφρόπετρας, αέρηδων και άνυδρων καλοκαιριών- εγγυώνται εκπληκτικά σταφύλια και κρασιά που προσφέρουν την υπέρτατη εμπειρία παγκόσμιας κλάσης.Στις πεζούλες του χωριού Πύργου Καλλίστης και σε υψόμετρο 200 έως 350 μέτρων, καλλιεργούνται εδώ και αιώνες τα εκλεκτοτέρα αμπέλια του νησιού.Σε αυτή την άγονη, αντιφατική μα τόσο γενναιόδωρη γη, ο Σπύρος Χρυσός και ο Απόστολος Θυμιόπουλος οραματίστηκαν και δημιούργησαν εξαιρετικά κρασιά.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:

Acroterra Ασύρτικο 2016

 Ζωντανό κίτρινο χρώμα, με πράσινες ανταύγειες. Καπνώδης αλμυρότητα. Φρεσκάδα θαλασσινού αέρα, με μια αίσθηση από lime, λεμόνι και μπαχαρικά. Μακρά επίγευση και ισορροπημένη οξύτητα. Ένα ξεχωριστ..

93.20€ 89.90€Άνευ ΦΠΑ: 72.50€

Acroterra Σαντορίνη 2016
RP '17
90
Μη διαθέσιμο

Acroterra Σαντορίνη 2016

Ο Απόστολος Θυμιόπουλος παρουσιάζει τη νέα του δουλειά που είναι μέρος των κινήσεών του σε εναλλακτικές οινικές διαδρομές. Αυτή είναι μία από τις ετικέτες που θα κυκλοφορήσουν ως αποτέλεσμα της σύμπρα..

24.40€ 23.90€Άνευ ΦΠΑ: 19.27€